Thursday, June 3, 2010

Pemberimu akan ku hargai

Foto : Anak bujang yg tak berenggang langsung.Foto : Anak anak mahasiswa/i yg singgah sebentar menikmati minum petang.

Foto : Sarapan pagi makan mee Acheh dan kopi O.....best


Foto : Shopping saat yg sangat di nantikan, cuma 2 jam sahaja.Foto : Di Yayasan Darul Tahfiz anak yatim sri al Ain Acheh, Hj Muhammad sedang memberi taklimat.


Foto : Persembahan kebudayaan dari anak anak Fajar Hidayah, sungguh meriah

Foto : Solat di Masjid Baitul Rahman.


Foto : Berforum dengan mahasiswa/i Universitas Syiah Kuala dan anak anak Mahasiwa UiTM


Foto : Komando Aziz Jaman, walaupun beliau ada masalah kaki tapi beliau dapat menjalankan tugasnya


Pada 28 - 31hb Mei 2010 kami dari Persatuan Belia Sri al Ain telah membawa anak anak mahasiswa/i UITM ke Acheh Darul salam.

Pihak kami rasa sungguh terharu dengan kerjasama, sokongan dan bantuan yg telah di unjukan oleh pihak anak anak mahasiswa.

Saya sekali lagi merakam jutaan terima kasih tak terhingga dengan bantuan yang telah mereka berikan sehinggakan pihak Yayasan Darul Tahfiz anak yatim sri al Ain Acheh boleh membayar sebahagian dari sewa rumah tersebut.

Tiada ungkapan yang tiada dapat saya lahirkan dari lidah, semoga usaha anak anak mahasiwa yang iklas itu akan di nilai oleh sebagai ibadah.

Ummi harap anda semua tidak melupai perjalanan yang telah kita tempuhi selama 4 hari 3 malam itu dan ummi ingin memohon maaf jika dalam misi itu ada kekurangan dan tidak keselesaan yg terpaksa anak anak semua tempuhi, terutama pada program kem di Madarasah Bumi Mora, dah lah air tak ada, makanan pula lewat dan ada anak anak ummi yang tidak mandi.

Tak ape tu hanya sedikit sahaja ujian yg di tempuhi. Ummi rindu pada gelak tawa dan senda gurau kamu semua.

Semoga Allah merahmati usaha anak anak ummi itu.

No comments:

Post a Comment